Oferta noastra

   
O vorba spune: O poza face cat o mie de cuvinte!. De aceea, va invitam sa consultati Galeria foto sa va convingeti de tot ce v-am povestit mai sus!
Preturile practicate de noi sunt urmatoarele:

de la 140 Lei/noapte/camera dubla
de la 120 Lei/noapte/camera dubla in regim single
240 Lei/noapte/apartament

Micul dejun e optional, pretul sau este
20 Lei/persoana
Aerul conditionat este optional (in camerele in care este disponibil), pretul sau este de
10 Lei/zi

Preturile includ TVA si taxa hoteliera. Pentru rezervari integrale se ofera reduceri de pret, trebuie doar sa ne

CONTACTATI!!!
   Camerele sunt situate la etaj, 4 au o intrare, terasa si un hol comun pe care se gaseste si receptia, iar celelalte doua camere sunt situate pe alta parte a cladirii, ridicate deasupra salonului pentru mic beneficiaza de hol comun si o terasa spatioasa cu vedere spre gradina.
   Camerele pensiunii noastre sunt dotate pentru a va oferi tot confortul: dispun de televizor, cablu tv, clima, internet wireless, frigider cu minibar si camera de baie cu dus.
   Crama decorata in stil rustic, cu o capacitate de 50 de persoane, ofera cadrul perfect pentru o intalnire de afaceri sau pentru conferinte, sau, pur si simplu, pentru relaxare.
   Curtea interioara este decorata cu flori, dispune de 6 locuri de parcare pentru ca automobilele dumneavoastra sa fie in siguranta    
        Gradina plina de flori va asteapta, bineinteles ca nu puteau lipsi magnoliile, foisorul si grill-ul. Foisorul este ridicat in stil traditional local, grill-ul acoperit va ofera posibilitatea posibilitatea petrecerii timpului liber intr-un cadru rustic prin prepararea gratarelor in orice anotimp, in functie de preferintele fiecaruia.  Aleea ce traverseaza gradina este decorata de mici felinare solare ce ofera o lumina placuta pe timp de noapte, creand un cadru natural linistit si relaxant in serile placute de vara.


cazare pensiunea magnolia sibiu 001
   Romanian Leu Exchange Rate
cazare pensiunea magnolia sibiu 003
cazare pensiunea magnolia sibiu 002
Copyright ® 2009-2014 Pensiunea Magnolia - Sibiu. All rights reserved
Pensiunea vacantei tale!!
3 margarete
Pensiunea Magnolia
Sibiu
termeni si conditii