Acasa (Romana)
Home (English)
Pensiunea Magnolia
Sibiu
TERMENII SI CONDITIILE PENTRU REZERVAREA UNEI CAMERE

    Daca doriti sa rezervati una sau mai multe camere, puteti face aceasta prin telefon, prin internet  sau direct la receptie. Rezervarile pot fi garantate sau negarantate.


REZERVARILE GARANTATE

    Dupa solicitarea unei rezervari prin telefon sau online, veti primi (prin fax, e-mail sau posta) un formular pe care este necesar sa il semnati si sa il returnati. Acest document va contine, pe langa datele dumneavoastra de identificare, si informatii despre modalitatea de plata a serviciilor hoteliere. Dupa semnarea acestui document, aveti posibilitatea sa va razganditi fara nici o obligatie, cu conditia sa ne anuntati de acest lucru cu cel putin 24 de ore inaintea inceperii perioadei de rezervare. Daca faceti acest anunt cu mai putin de 24 de ore inainte, sau daca nu-l faceti deloc, vi se va retine (din suma depusa ca garantie sau din cardul ale carui date le-ati transmis) o suma echivalenta cu o zi de cazare pentru camera rezervata (sau camerele rezervate).

REZERVARILE NEGARANTATE

    Daca ne anuntati de intentia de a rezerva o camera, fara insa a garanta financiar aceasta rezervare, inseamna ca faceti o rezervare negarantata. Aceasta inseamna ca - in ziua cu care incepe perioada rezervata - vi se va pastra camera (sau camerele) pana la ora 18:00. Daca nu veti veni pana la acea ora si nici nu ne veti anunta de certitudinea sosirii dumneavoastra, avem dreptul de a anula rezervarea facuta si de a caza alti turisti in camera sau camerele pentru care s-a facut rezervarea.

Va multumim pentru ca alegeti serviciile noastre!!!